ukenru
u-2021-rotsi-mkhp-planuye-zibrati-urozhay-z-355-tis-ga-zemli

У 2021 році МХП планує зібрати урожай з 355 тис. га землі

 • 39345 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У поточному році в сегменті рослинництва агрохолдинг МХП планує зібрати урожай з 355 тис. га землі. Про це йдеться в звіті МХП, передає УНН.

Там уточнили, що зараз йде кампанія з прибирання озимого ячменю. А найближчим часом планується збирання озимого ріпаку та озимої пшениці.

"Очікується, що урожай всіх озимих культур буде хорошим і відповідає очікуванням компанії з урахуванням погодних умов", - розповіли в МХП, додавши, що ярі культури - кукурудза, соя і соняшник - перебувають у "гарному стані".

Довідка УНН

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). МХП контролює всі етапи виробництва м'яса птиці - від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, розподілу і продажу м'яса птиці (у тому числі через франчайзингові точки МХП). МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.

Українські Національні Новини

Економіка