ukenru
u-16-oblastyakh-ukrayini-vidnovleno-robotu-dityachikh-sadkiv

В Україні почали відновлювати роботу дитячі садочки

 • 576513 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. В Україні понад 3 400 закладів дошкільної освіти відновили роботу, також до дитсадків пішли 1 800 дітей-переселенців. Частина закладів використовують елементи дистанційного навчання. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву міністра освіти та науки Сергія Шкарлета.

Цитата 

"У 10-ти областях України частина садочків використовують елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі працюють у змішаному або звичному форматі. У 6-ти областях деякі садочки використовують елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі ЗДО створили чергові групи або продовжили змішаний чи очний формат навчання", - заявив Шкарлет.

За словами міністра, у решті областей дитячі садочки не працюють.

Нагадаємо

З понеділка, 2 травня, в Києві розпочато прийом документів до першого класу. Він буде тривати до 31 травня. Цього року зарахування до 1-х класів здійснюватиметься на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених нарочним, факсом, електронною поштою на адресу школи. Якщо до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні.

Українські Національні Новини

Суспільство