tysiachi-ispanskykh-vbolivalnykiv-viddaly-shanu-chempionam-yevropy

Тисячі іспанських вболівальників віддали шану чемпіонам Європи

 • 34134 переглядiв

Десятки тисяч іспанських вболівальників заповнили вулиці Мадрида та інших міст, щоб відсвяткувати історичний четвертий титул чемпіона Європи після перемоги національної збірної з футболу над Англією у фіналі з рахунком 2:1.

Іспанська футбольну команду зустріли на батьківщині: багато тисяч людей заповнили вулиці Мадриду та інших іспанських міст після фінального тріумфу над Англією з рахунком 2:1. Пише УНН із посиланням на ВВС та ANSA.

Деталі

Збірна Іспанії з футболу, яка напередодні вчетверте завоювала титул чемпіонів Європи, повернулася на батьківщину.

Першим їх прийняв король Феліпе VI, якому вручили майку з автографами гравців і написом "королі Європи". Монарх подякував їм за "радість", яку вони принесли країні.

Потім їх привітав президент уряду Педро Санчес, привітавши їх із тим, що впродовж усього конкурсу вони показали "найкращу версію Іспанії" і продемонстрували "командний дух і жертовність".

Переможці Євро-2024 проїхали у відкритому автобусі вулицями Мадрида, де зібралися десятки тисяч людей. Потім вони взяли участь у концерті, присвяченому перемозі.

Довідка

Іспанія своїм подвигом на берлінському стадіоні "Олімпіон", який приніс їй історичний четвертий титул чемпіона Європи, фактично створює нитку золотих років, зазначають спортивні оглядачі.

Фактично, до тріумфу "Рохи" слід додати тріумф Карлоса Алькараса, який виграв свій четвертий турнір Великого шолома на Вімблдоні лише у 21 рік після перемоги на Ролан Гарросі того самого сезону, слідуючи по стопах Рафаеля Надаля, з яким він складе парний розряд іспанця на Паризьких іграх.

Від Андалусії до Матаро, Іспанія прославляє своїх "суперкампеонів", молодих талановитих "мучачо", які перемагають і переконують, йдеться у матеріалі Ansa.

Іспанського півзахисника Родрі визнано найкращим гравцем Євро-202415.07.24, 01:57

Популярні

Новини по темі

Війська рф атакували Херсон: поранено 70-річного чоловіка

 • 23275 переглядiв

Автівки "плавають": у Києві через негоду затопило дороги

 • 12205 переглядiв