tverdo-nalashtovanyi-zalyshytysia-baiden-zapevnyv-demokrativ-zapevnyv-shcho-ne-znimetsia-z-vyboriv

"Твердо налаштований залишитися": Байден запевнив демократів запевнив, що не зніметься з виборів

 • 19848 переглядiв

Попри різного роду заяви у ЗМІ щодо участі Байдена у президентських перегонах, чинний лідер Білого дому запевнив, що продовжить боротьбу за посаду глави держави. Про це пише УНН з посиланням на лист Джо Байдена до членів Демократичної партії США, опублікований на сторінці президента у соцмережі Х.

Деталі

Американський президент зазначив, що "не ігнорує" занепокоєння, висловлені щодо його кандидатури після дебатів із Трампом, але підкреслив, що переміг на праймериз і виборці Демпартії "сказали своє слово".

Я твердо налаштований залишитися в цій гонці, вести ці перегони до кінця і перемогти Дональда Трампа

- йдеться в листі Байдена.

Він переконаний, що демократи мають досвід, бачення та фундаментальну відданість свободам США й американській демократії, щоб перемогти.

Байден після невдалих дебатів відстає від Трампа в опитуванні Bloomberg лише на 2%07.07.24, 07:51

Американський лідер додав, що у партії є 119 днів до загальних виборів і "будь-яке ослаблення рішучості або відсутність ясності" допомагає Трампу і шкодить демократам. 

Питання про те, як рухатися далі, лунає вже понад тиждень. І пора покінчити із цим. У нас одна робота. І це перемогти Дональда Трампа. (…) Настав час об’єднатися, рухатися вперед як єдина партія та перемогти Дональда Трампа

- заявив Джо Байден.

Нагадаємо

Минулого тижня у ЗМІ з'явилась інформація, що у США лідери бізнесу та активісти, що підтримують демократів закликали Джо Байдена вийти з президентських перегонів.

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі чутно звуки вибухів - міськрада

 • 20203 переглядiв