ukenru
tufli-vs-bertsi-dlya-kursantok-dlya-paradu-do-dnya-nezalezhnosti-khochut-poshiti-eksperimentalne-spetsvzuttya

Туфлі vs берці: курсанткам для параду до Дня Незалежності хочуть пошити експериментальне спецвзуття

 • 21452 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Для дівчат-курсанток, які крокуватимуть на військовому параді, присвяченому 30-річчю Незалежності України, пошиють експрементальне взуття. Про це під час зустрічі з курсантками заявив міністр оборони Андрій Таран, передає УНН.

Цитата

“Ми можемо зробити експериментальну модель саме для Параду на честь 30-річчя Незалежності. Вони її випробують, практично, а потім будемо приймати рішення щодо впровадження”, - заявив міністр.

Деталі

Таран розцінив зустріч із курсантками, як можливість “відповісти народним депутатам від певної політичної сили”. Зокрема, він наголосив, що наразі рішення з впровадженням туфель на підборах знаходиться у стані експерименту.

"Будемо вважати, ми провели такий експеримент, визначили що йти в туфлях жінкам-військовослужбовцям на параді не зручно, вони зіб’ють ноги, то може ми вийдемо з того що для жінок військовослужбовців оптимальним буде таки берці, тобто в польовій формі?" - зазначив міністр оборони.

У той же час Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак заявив, що сьогодні керівництво закладу проводило опитування і йому доповідали, що 99 відсотків присутніх тут дівчат за те що б піти в парадній формі. Таке рішення прийнято, тому що навчальні заклади всі йдуть в парадній формі. Бойові частини – в бойовій формі. 

Додамо

24 серпня на Хрещатику відбудеться військовий парад, присвячений 30-річчю Незалежності України.

Разом із іншими підрозділами головною вулицею столиці крокуватиме жіноча “коробка” військовослужбовиць ЗСУ, репетиції ходи якої відбулись на Київщині.

Українські соцмережі обурені новиною про те, що на параді до Дня Незалежності курсантки йтимуть у туфлях на підборах і вважають це знущанням з жінок.

Українські Національні Новини

Суспільство