ukenru
tsvk-vstanovit-rezultati-viboriv-na-dilnitsyakh-198-okrugu

ЦВК встановить результати виборів на дільницях 198-го округу

 • 10626 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Центральна виборча комісія сьогодні встановить підсумки голосування та результати виборів в одномандатному виборчому окрузі № 198. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ЦВК.

"Сьогодні, 5 листопада орієнтовно о 15:00 відбудеться чергове засідання Центральної виборчої комісії на якому передбачається, зокрема, встановлення підсумків голосування та результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 198 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Також відбудеться розгляд питань щодо організації підготовки та проведення перших та додаткових місцевих виборів 29 грудня 2019 року.

Нагадаємо, ЦВК завершила повторний підрахунок голосів виборців на 21 виборчій дільниці одномандатного виборчого округу № 198.

Як повідомлялося раніше, ЦВК зареєструвала Сергія Рудика народним депутатом, обраним в ОВО № 198 на позачергових парламентських виборах 21 липня. Проте 28 серпня це рішення скасовано відповідними судовими рішеннями.

Додамо, що ЦВК відмовила кандидату в депутати Наталії Д’яченко в повторному підрахунку голосів на окрузі №198 з центром у Смілі Черкаської області.

Українські Національні Новини

Політика