ukenru
tsvk-priynyala-protokoli-z-mokrimi-pechatkami-vid-6-ovk

ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від 6 ОВК

 • 16851 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від окружних виборчих комісій 6 одномандатних виборчих округів. Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу ЦВК.

Так, для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято відповідні протоколи про підсумки голосування від ОВК ОВО № 146 (Полтавська область) та № 222 (місто Київ).

"Таким чином, станом на 23 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК 6 одномандатних виборчих округів", - йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними Комісії, після відповідного опрацювання прийнятих раніше протоколів про підсумки голосування Комісія доручила підготувати та надати протоколи про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та про підсумки голосування в одномандатному окрузі ОВК ОВО № 37 з поміткою "Уточнений" до 18 години 24 липня.

Крім того, в режимі засідання ЦВК прийняла, розглянула та оголосила протоколи 10 дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на закордонних виборчих дільницях у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в межах закордонного виборчого округу.

Раніше УНН повідомляв, ЦВК прийняла протоколи про підсумки голосування на позачергових виборах народних депутатів України від 4 окружних виборчих комісій.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 96.30% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на дострокових виборах до Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика