ukenru
tsogo-tizhnya-sonyachne-zatemnennya-stane-dolenosnim-dlya-deyakikh-znakiv-zodiaku-astrolog

Цього тижня сонячне затемнення стане доленосним для деяких знаків Зодіаку – астролог

 • 132004 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Через кілька днів світ побачить сильне сонячне затемнення, яке здатне залишити значний відбиток на долі декількох знаків Зодіаку. Наш штатний астролог Ксенія Базиленко підготувала прогноз на майбутній тиждень для кожного знака.

Цей тиждень буде особливим для всіх знаків Зодіаку, тому що 4 грудня відбудеться Сонячне затемнення, яке дуже вплине на наше життя і наше майбутнє. Саме це затемнення формуватиме вашу долю. За подіями цього тижня ми зможемо визначити наступні пів року.

Поточні дні — не найкращий час розпочинати нові справи. А ось 4 грудня - ідеальний момент, що прописати всі свої плани, бажання, надії та мрії, які обов'язково мають здійснитись.

Пам'ятайте: у періоди затемнень, особливо сонячних, сильно погіршується самопочуття. Основна проблема зі здоров'ям — це погіршення роботи серцево-судинної діяльності, слабкість та нервозність. Також є можливість зіткнутися з агресією з боку оточуючих.

Овни

Цей тиждень відкриває великі перспективи для вас у майбутньому. Може виникнути бажання подорожувати, виїхати за “тридев'ять земель” та величезне бажання кардинально змінити своє життя.

Це сонячне затемнення відкриє овнам можливості частих поїздок за кордон, виходу на новий рівень спілкування в соціумі, особливо з іноземцями. Якщо ви працюєте з іноземними партнерами, результат співпраці буде дуже плідним.

Дуже сильний період для навчання. Відмінний час спланувати підвищення кваліфікації чи спеціалізовані курси.
Якщо цього тижня ви пропишете свої плани на кар'єру — вона стане карколомною.

Але будьте обережні зі своїми ілюзіями, не варто перебувати у полоні своїх образ, негативних спогадів та бажання копатися у собі. Ідіть уперед і будьте сміливішими. Це ваша природа.

Щодо особистих стосунків, Овнам зараз небезпечно ходити на побачення, краще утримаються від нових знайомств цього тижня. У сімейних Овнів тиждень пройде спокійно та без сварок.

Зі здоров'ям Овнам потрібно бути акуратнішими, тому що можуть загостритися деякі хронічні захворювання, особливо ниркові. Так само ви можете спостерігати у себе набряклість і буде ризик захворіти на інфекційне захворювання. Бережіть себе.

Тельці

Для вас тиждень буде дуже насичений подіями, будьте вкрай обережні.

У Тельців максимально можуть бути задіяні сфери життя, юриспруденції, оподаткування, фінансів. Тому Тельці, які працюють у цих напрямках, будуть максимально задіяні та реалізовані. У вас можуть бути великі зльоти та падіння. Будьте сміливими, і тоді у вас все вийде. Не забудьте 4 грудня прописати всі ваші бажання та плани.

Що стосується особистого життя: у сімейних Тельців досить сприятливий тиждень, де ви можете бути спокійними. Тим часом, самотнім Тельцям все ж таки не варто поспішати зі знайомствами. Краще в 4 грудня візьміть чистий аркуш паперу і пропишіть, якого ви бачите свого "нареченого", які ви хочете стосунки.

Здоров'я під час затемнення завжди погіршується. Зверніть увагу на артеріальний тиск, сечостатеву систему і ноги. Бережіть себе.

Близнюки

Відкривається дуже цікавий період, пов'язаний із затемненням Сонця. У вас закладатиметься маса подій, які стосуватимуться вашої соціальної реалізації. Упродовж півроку ви будете в епіцентрі всіх подій. І дуже задіяні в різних проектах. Це дозволить вам бути активними.

Близнюки, які займаються юридичними питаннями, будь-яким видом документації, ви будете просто переповнені роботою. У вас можуть з'явитися нові цікаві партнери, нові ідеї та пропозиції. Все це вам слід обов'язково прописати 4 грудня в момент сонячного затемнення.

А от щодо особистого життя, максимально сонячне затемнення торкнеться саме вас. Тому, якщо ви є “затменником” – це Близнюк, народжений у період затемнень, можливо саме на цьому тижні буде унікальна доленосна зустріч зі своєю половинкою. І це виняток із правил. Усі інші протягом року вибудовуватимуть свої стосунки. І, швидше за все, якщо в момент сонячного затемнення ви пропишете свої бажання, як би ви бачили свою другу половинку, обов'язково її зустрінете. Протягом пів року саме у Близнюків із усіх знаків зодіаку буде свій максимальний шанс стати щасливими в особистому житті! Що ж до сімейних Близнюків, тут може бути також дуже важливий період. Тому, якщо ви хочете чудову сім'ю, потрібно попрацювати над стосунками. Будьте обережні, вам не дадуть лінуватися, інакше все розвалиться.

Що ж до здоров'я — завжди в цей період непросто. Зверніть увагу на нирки і стан судин голови.

Раки

У Вас на тижні буде дуже емоційний період, адже задіяні енергії сонячного затемнення. І саме зараз у вас закладатимуться події на пів року, які будуть говорити про те, що ви можете максимально реалізовувати усі свої життєві програми, особливо у професійному полі. Тут ви можете у найближчі півроку чудовим чином змінити роботу на кращу або знайти для себе нову професію, або реалізувати своє хобі, яке стане вашим новим видом діяльності та зможе принести хороший дохід.

Ви повинні будете працювати в команді, відчуватимете підтримку рідних та близьких, а також від усього вашого оточення.

Щодо особистого життя, воно обіцяє бути досить спокійним у сімейних Раків. А самотнім Ракам порада: пишіть свої бажання – яку ви бачите другу половинку, і так тому й бути. Але реальні знайомства вам таки варто відкласти.

Що ж до здоров'я — тут треба бути вкрай обережним, постарайтеся стежити за своїм травним трактом, правильно харчуватися, не перезавантажувати себе важкою їжею, особливо до кінця тижня.

Леви

Ви матимете багато змін, як цього тижня, так і в найближчі пів року. Адже саме зараз ви сформуєте події на найближчий час.

У Левів це буде максимально пов'язано з любов'ю та творчістю, з можливостями бути щасливим. Напишіть 4 грудня про свої плани та побажання, про те, що ви повинні знайти час для якісного відпочинку та вміння просто бути щасливим.

Також це неймовірно зручний період для будь-яких творчих ідей. Тому, творчі Леви, готуйтеся до більших можливостей. Також, ті, хто захоче реалізовувати себе у сфері освіти, спілкування з молоддю та дітьми — у вас також буде колосальний успіх.

В особистому житті одинокий Левів — особливий період, під час якого ви можете прописати мрії про свою другу половинку в момент затемнення. У вас є величезний шанс у житті в найближчі пів року влаштувати своє особисте життя якнайкраще. Саме зараз Ви можете закласти цю програму та готуватися до весілля!

Щодо здоров'я, особливу увагу приділити серцево-судинній діяльності. Постарайтеся не перезавантажувати себе. Будьте уважні.

Діви

Для вас цей період буде дуже цікавим. Саме зараз ви закладатимете свою програму на найближчі пів року. І максимально у вас розкриваються можливості для того, щоб ви налагодили свої стосунки з рідними та близькими, з батьками та дітьми. У вас чудова можливість за найближчі пів року придбати власну нерухомість або збудувати свій будинок, зайнятися капітальним ремонтом.

Також у вас чудово розвиватимуться всі сфери діяльності. Але постарайтеся нічого не розпочинати до 4 грудня, а цього дня пропишіть та продумайте свої плани на майбутнє.

Що ж до особистого життя, самотнім Дівам варто бути обережним і відкласти знайомства на деякий час.

Щодо сімейних Дів, тут теж треба бути обережними, щоб саме в період затемнення ви не почали скандалити, інакше це буде з вами протягом пів року.

У плані здоров'я, звертайте увагу на свою систему травлення, правильно харчуйтеся. Бережіть себе, не перезавантажуйтеся та не беріть на себе зайвих навантажень по роботі.

Терези

Ви маєте дуже цікавий період. Максимально у вас будуть задіяні сфери комунікацій, спілкування, інформації та освітньої системи. У цих напрямках у вас буде максимальний успіх. До цього постарайтеся не починати нічого нового та не перезавантажувати себе. Адже попереду дуже активний період вашого життя.

В особистій сфері самотнім Терезам, як і решті знаків Зодіаку, потрібно 4 грудня прописати всі свої побажання щодо стосунків та другої половинки.

Що ж до сімейних Терезів, тут також будьте обережні. Думайте, про що ви кажете. Цього тижня ваші слова матимуть велике значення. Говоріть тільки про хороше.

Здоров'я під час затемнень треба берегти. Бережіть свою нервову систему та обережно будьте з інфекційними захворюваннями.

Скорпіони

У вас зараз досить сильний період. Саме час попрацювати над своїми планами та проектами, над своїми мріями. І не забудьте 4 грудня, у момент сонячного затемнення, все це записати, заклавши чудову для себе програму на найближчі пів року.

Максимально у вас буде задіяна фінансова сфера. Ви відчуєте гарний прибуток, можете матеріально вийти на новий рівень, побудувати власний бізнес або розвивати наявний. Великі успіхи у Скорпіонів стосуватимуться також усіх харчових та будівельних напрямків. Можливо, Скорпіони навіть збудують за пів року свій будинок чи придбають власну нерухомість. Постарайтеся добре попрацювати над своїми планами.

Що ж до особистого життя, одиноким Скорпіонам поспішати не варто, краще дочекатися 4 грудня, виписати своє бажання і почати ходити на побачення з 5 грудня. Що ж до сімейних Скорпіонів, постарайтеся бути обережними. Не скупіться, та й не час витрачати великі суми грошей. Постарайтеся виявляти більше кохання.

Здоров'я в період затемнень максимально часто страждає на серцево-судинну діяльність. Постарайтеся не навантажувати себе.

Стрільці

Це затемнення якраз припадає на ваш знак зодіаку, тому багато питань буде покладено на ваші плечі. Ви можете опинитися в епіцентрі великих соціальних подій. І дуже важливо, щоб саме у Сонячне затемнення, 4 грудня, ви акуратно пропрацювали та прописали свої плани та бажання. І тоді ці плани та проекти вдало увійдуть у ваше життя на найближчі 2 роки. Ви можете проявити себе в будь-якій сфері діяльності, чим ви тільки не захотіли б займатися. Цього тижня не варто бути надто активним і починати нове. І не час перебувати в ілюзіях. Також не варто ідеалізувати ситуацію. Дивіться на світ реально.

В особистому житті дуже цікавий показник, де вам доведеться багато питань закривати. Якщо ви сімейний Стрілець, не допускайте негативної ситуації на цьому тижні, інакше це може розвалити вашу родину.

Що ж до здоров'я, будьте вкрай обережні. Судини голови, тим більше серцево-судинна система, все це може бути досить слабким. Намагайтеся мінімально брати на себе навантаження.

Козероги

Цього тижня ви почуватиметеся досить впевнено, незважаючи на такий складний період затемнень. Вам доведеться багато в чому розбиратися в собі. Можливо навіть покопатися зсередини, попрацювати з психологом над своїми страхами.
Багато чого за цей тиждень Вам стане зрозумілим, що було приховано від вашого погляду. Постарайтеся в жодному разі не брати участь в інтригах, не накручувати себе, не засмучуватися через дрібниці і не дати себе обдурити. Потрібно 4 грудня взяти чистий аркуш паперу та акуратно прописати всі свої побажання та плани, які обов'язково збудуться. Але перш ніж ви це зробите, добре розберіться в собі.

Що ж до особистого життя для самотніх Козерогів не час для знайомств, а час для добрих особистих планів.

Із здоров'ям треба бути вкрай обережним. Слідкуйте за своїм артеріальним тиском та за частими головними болями, які можуть бути цього тижня. Не перевантажуйте себе.

Водолій

Цей тиждень є доленосним для вас, адже зараз період сонячного затемнення, де ви зможете вплинути на свою долю. І 4 грудня прописати всі свої плани та бажання, які мають обов'язково здійснитися протягом пів року.

Максимальний успіх буде у тих Водоліїв, які займаються новими технологіями, різними цікавими розробками, наукою у будь-якій сфері діяльності. Також, будь-які найцікавіші та незвичайні проекти, вони мають місце бути у майбутньому. Не забудьте прописати свої найяскравіші і нестандартні ідеї, які також можуть втілитися.

Фрілансери дуже добре можуть реалізовувати себе, так само будь-який вид вільної професії, хобі, які можуть у майбутньому стати улюбленою вашою справою і приносити гарний прибуток.

Що ж до особистого життя, Водолії, будьте вкрай обережні. Чи сімейні ви чи самотні, зараз не час для того, щоб з'ясовувати стосунки, заводити нові знайомства. Постарайтеся максимально приділити час своїм бажанням та побудові тих завдань, які перед вами стоять у особистих стосунках.

Здоров'я завжди слабшає в період сонячного затемнення. Зверніть особливу увагу на ноги, на болі в ногах, а також на серцево-судинну діяльність. Постарайтеся в жодному разі себе не перезавантажувати, особливо психологічно.

Риби

Для вас цей тиждень буде дуже емоційним. Ви надто близько до серця берете ці космічні ритми затемнень. Постарайтеся, будь ласка, не входити у стан ілюзії та важкого емоційного стану. Не забудьте 4 грудня прописати ваші плани, мрії та бажання, які, безумовно, реалізовуватимуться у найближчі пів року. Максимально у вас ця тема стосуватиметься ваших кар'єрних можливостей. Дуже багато Риб може злетіти до небес, отримати величезні можливості управління іншими людьми, навіть на політичному рівні. Ви будете відчувати особливу любов людей та підтримку колективу, розуміння однодумців. Попереду великі можливості. Тому постарайтеся зараз набратися сил, розплануйте все та сміливо дійте у майбутньому.

Щодо особистого життя, сімейні Риби, не варто зараз докучати своїм нервозним станом рідним чи другій половинці.

Самотнім Рибам треба написати про свою мрію, про другу половинку. Якою ви бачите її та ваші стосунки. І це обов'язково здійсниться!

Що ж до здоров'я, оскільки період затемнень дуже погіршує здоров'я, бережіть насамперед свою нервову систему. На цьому ґрунті ви можете дуже погано почуватися і погано спати. Ближче до вихідних можете відчути велику нервозність, при цьому припускатися великих помилок. Тому постарайтеся розслабитися, висипайтеся і думайте тільки про хороше.

Українські Національні Новини

Суспільство