ukenru
tsiyeyi-pyatnitsi-yes-obgovorit-zaprovadzhennya-novikh-sanktsiy-proti-rosiyi-zmi

Цієї п’ятниці ЄС обговорить запровадження нових санкцій проти росії – ЗМІ

 • 149605 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Лідери країн Європейського союзу ймовірно обговорять нові санкції проти російської федерації цієї п’ятниці. Про це повідомив журналіст “Радіо Свобода” Рікардо Йозвяк, пише УНН.

Цитата

“Перше обговорення між представниками ЄС (щодо запровадження нових санкцій проти рф – ред.) відбудеться у п’ятницю”, – написав Йозвяк у своєму Twitter.

Деталі

При цьому він додав, що наступна пропозиція щодо санкцій ЄС проти росії надійде до країн-членів пізніше цього тижня.

Доповнення

ЄС готує восьмий пакет санкцій проти рф у відповідь на "часткову мобілізацію" та псевдореферендуми. Він буде націлений на російський IT-сектор, сферу кібербезпеки та інформаційні технології, а також на предмети розкоші, інформували іноземні ЗМІ.

Як пише Bloomberg, країни Європейського Союзу щосили намагаються досягти угоди про введення стелі цін на російську нафту і, ймовірно, відкладатимуть угоду з цього питання доти, доки не буде узгоджено ширший пакет санкцій.

Журналіст “Радіо Свобода” Рікардо Йозвяк повідомив, що швидше за все, санкції будуть впроваджені щодо хімікатів, машин, сталеливарної продукції (на 12 мільярдів євро), а також “дюжини осіб”, причетних до так званих "референдумів".

Українські Національні Новини

Новини Світу