ukenru
tsillyu-mozhe-stati-lovochkin-u-zmi-rozpovili-pro-slidstvo-nad-frumanom-i-parnasom-v-ssha

Ціллю може стати Льовочкін: у ЗМІ розповіли про слідство над Фруманом і Парнасом в США

 • 11696 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Пошуки компромату прихильників Дмитра Фірташа проти демократа Джо Байдена можуть привести до того, що США передадуть докази корупції соратника Дональда Трампа Пола Манафорта і зв'язків республіканців з режимом Януковича. Головним свідком у цьому процесі може стати Сергій Льовочкін, передає УНН із посиланням на "24 канал".

На думку журналістів, арешт в США бізнесменів з українським корінням Ігор Фруман і Лев Парнас – є знаряддям помсти демократів за спробу адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані нейтралізувати Байдена на виборах-2020 за допомогою компромату. Син кандидата – Хантер Байден входить до складу ради директорів однієї з найбільших українських приватних компаній з видобутку газу "Бурісма".

Адвокат Трампа в інтерв'ю американським ЗМІ підтвердив, що Фруман і Парнас допомагали йому отримати докази про діяльність сім'ї Байденів в Україні.

Однак Парнас і Фруман повелися необачно, заявивши для Федеральної виборчої системи неправдиву інформацію, що перераховані виборчому комітету America First Action 325 тисяч дол., отримані від діяльності їх спільної компанії Global Energy Producers. Журналістам стало відомо, що Фруман їх отримав від третьої сторони, а Global Energy Producers не вела ніякої фінансової діяльності. Це може обернутися новим звинуваченням на адресу бізнесмена.

Також Фруман і Парнас через комітет для спонсорування кампанії Трампа передавали значні суми конгресмену-республіканцеві Піту Сешнсу. Його Фруман і Парнас на прохання українського чиновника закликали допомогти у відправці у відставку посла США в Україні Марі Йованович. Американські ЗМІ затверджувати, що таке прохання озвучив Юрій Луценко.

Третій епізод стосується отримання 1 млн доларів США від російського бізнесмена з метою набуття ліцензії для торгівлі рекреаційною марихуаною в штаті Техас. Також зафіксовані й інші дрібні порушення законодавства з боку Фрумана і Парнаса.

Журналісти вважають, що Ігор Фруман і Лев Парнас можуть піти на угоду зі слідством, а третьою стороною угоди може стати Дмитро Фірташ, який очікує екстрадицію з Австрії в США. Він може бути цікавий США, як інформатор про діяльність Льовочкіна і Партії регіонів з політконсультантом Трампа Полом Манафортом. Його раніше засудили до 7,5 років позбавлення волі, за несплату податків з 16,4 млн дол., які він отримав в Україні від режиму Януковича. У ЗМІ вважають, що саме Сергій Льовочкін – колишній глава Адміністрації президента України оплачував послуги Манафорта.

Таким чином, представники Демократичної партії США і кандидат в президенти Джо Байден сам може отримати в Україні важіль тиску на чинного главу Білого дому.

https://24tv.ua/politika_tag2228/

Українські Національні Новини

Політика