ukenru
tseremoniya-vruchennya-zolotogo-globusa-perenesena-cherez-pandemiyu

Церемонія вручення "Золотого глобуса" перенесена через пандемію

 • 12677 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус" перенесена з січня 2021 року на лютий. Про це повідомляється на сайті організаторів нагороди, передає УНН.

"(Оголошено) нова дата для 78-ї (церемонії вручення) "Золотого глобуса" 2021 року. Ми з радістю повідомляємо, що (захід)... відбудеться в неділю 28 лютого 2021 року. Церемонія транслюватиметься в прямому ефірі... (телекомпанією) NBC з Beverly Hilton в Беверлі-Хіллз, Каліфорнія", - йдеться в повідомленні.

Зазвичай премія вручається в першу неділю січня. За даними агентства Reuters, рішення про перенесення церемонії прийнято у зв'язку з пандемією коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вручення “Оскара” у 2021 року перенесли через коронавірус

Премія "Золотий глобус", щорічно присуджується Асоціацією іноземних журналістів, акредитованих при Голлівуді, за престижністю поступається в США лише "Оскару". Нагорода вручається за підсумками минулого року в 25 категоріях, що охоплюють кінематограф і телебачення.

Премію "Золотий глобус" заснували вісім іноземних журналістів в жовтні 1943 року, а перша церемонія нагородження відбулася в січні 1944 року. До 1958 року провідними таких заходів були члени Асоціації іноземних журналістів, акредитованих при Голлівуді. Згодом на цю роль стали запрошувати відомих виконавців та професійних телеведучих. Лауреатів премії визначають 93 члена Асоціації іноземних журналістів, акредитованих при Голлівуді.

Українські Національні Новини

Новини Світу