tse-stalosya-ssha-vipustili-dovgoochikuvaniy-zvit-pro-nlo

Це сталося: США випустили довгоочікуваний звіт про НЛО

 • 86235 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. В опублікованому Пентагоном звіті, говориться що, хоча представники американської розвідки не вірять, що за НЛО стоять інопланетяни - або те, що вчені вважають за краще називати непізнаними повітряними явищами (UAP), - які спостерігали льотчики ВМС, вони не можуть пояснити, що це за літаючі об'єкти, передає УНН.

Деталі

У звіті підтверджується, що явища, які спостерігались не є частиною будь-яких військових операцій США.

Для підготовки звіту Пентагон вивчив більше 140 інцидентів, про які повідомили льотчики ВМС UAP за останні два десятиліття. Багатьох бачили з літа 2014 року по весну 2015 року.

Хоча в звіті говориться, що деякі інциденти можуть бути результатом технологічних помилок в датчиках або спостерігачів, в ньому наголошується, що більшість повідомлених UAP "ймовірно, дійсно є фізичні об'єкти", оскільки вони були зареєстровані декількома датчиками.

Контекст

У серпні 2020-го Пентагон відродив підрозділ з розслідування UAP, назвавши його оперативною групою UAP і доручивши йому "виявляти, аналізувати і каталогізувати UAP, які потенційно можуть становити загрозу національній безпеці США".

У звіті наголошується, що тільки з 2019 року в уряді з'явилася стандартизована система звітності для UAP, тому "обмежені дані і непослідовність в звітності" були проблемою для розслідувань.

"Обмежена кількість високоякісних повідомлень про непізнані повітряні явища (UAP) обмежує нашу здатність робити тверді висновки про природу або наміри UAP", - йдеться в звіті.

Обговорення НЛО - на урядовому рівні або за його межами - піддавалося стигматизації протягом десятиліть.

Хоча уряду США було наказано опублікувати несекретний звіт, експерти заявили, що секретний додаток, який громадськість не побачить, містить деякі з найбільш пікантних деталей.

Кадри двох спостережень в 2015 році і третього в 2004 році, зняті під час тренувальних польотів, стали вірусними в Інтернеті після того, як вони просочилися. Пентагон остаточно підтвердив справжність знятих матеріалів і опублікував їх у 2020 році.

На одному з відеороликів показаний об'єкт, що нагадує літаючу дзигу, що ширяє в повітрі.

Pentagon formally releases 3 Navy videos showing "unidentified aerial phenomena" https://t.co/DNtaSBpV0q pic.twitter.com/m2l1D7a1jo

— CBS News (@CBSNews) April 27, 2020

У квітні цього року в мережу просочилися нові фотографії і відео, зроблені військово-морськими силами США, на яких були показані об'єкти трикутної форми, що гудуть в небі. У травні просочилися військові кадри, що показали овальний літаючий об'єкт біля корабля ВМС США у Сан-Дієго.

Військовослужбовці ВМС США часто бачили UAP. Райан Грейвс, пілот у відставці, сказав, що пілоти 60 хвилин бачили UAP в обмеженому повітряному просторі на південний схід від Вірджинія-Біч "кожен день" в 2014 році.

"Кожен день протягом, як мінімум кількох років, - сказав Грейвс. - Міністерству оборони і розвідувальному співтовариству належить виконати велику роботу, перш ніж ми дійсно зможемо зрозуміти, чи становлять ці повітряні загрози серйозну проблему для національної безпеки".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Це сталося: США випустили довгоочікуваний звіт про НЛО

     • 86235 переглядiв

    На Львівщині змія укусила дитину. Дівчинка в реанімації

     • 29734 переглядiв

    Підземні лабіринти Колізею вперше відкрили для публіки

     • 24236 переглядiв