ukenru
tse-prinizlivo-korolivski-eksperti-vvazhayut-scho-printsu-garri-ta-megan-markl-ne-varto-bulo-nazivati-dochku-lilibet

Це принизливо: королівські експерти вважають, що принцу Гаррі та Меган Маркл не варто було називати дочку Лілібет

 • 28629 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Королівські експерти вважають, що принцу Гаррі і його дружині герцогині Сассекській Меган Маркл не варто було називати дочку Лілібет, заявивши, що цей вибір імені "грубий" і "принизливий" по відношенню до королеви. Про це УНН передає з посиланням на The Sun.

Цитата:

"Меган Маркл і принц Гаррі сьогодні зазнали критики за те, що назвали свою дочку Лілібет - один критик назвав вибір імені "грубим" і "принизливим" по відношенню до королеви", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Деякі королівські експерти заявили, що рішення назвати її на честь королеви може стати оливковою гілкою для королівської сім'ї після недавніх суперечок.

Але королівський біограф Анджела Левін відкинула цей сентиментальний хід, припустивши, що в ньому використовується "дуже особисте прізвисько".

"Я не думаю, що це хороша ідея - я думаю, що це досить грубо по відношенню до її Величності... Це було дуже особисте прізвисько від її чоловіка, який помер недавно... Я думаю, що це досить принизливо", - сказала Левін.

Так, Лілібет королеву також називав її батько король Георг VI і вся родина.

Пізніше королівський коментатор сказав, що вибір цього імені є "жахливим вторгненням в особисте життя королеви".

Як повідомляє The Daily Mail, британський телеведучий Пірс Морган розкритикував принца Гаррі і Меган Маркл за рішення назвати дитину на честь королеви після того, як вони протягом декількох тижнів публмчно звинувачували в усьому королівську сім'ю і монархію.

Доповнення

Принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська Меган Маркл вдруге стали батьками і оголосили про народження дочки.

Дочку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор - на честь прабабусі Єлизавети, яку в дитинстві називали Лілібет, і бабусі, принцеси Діани.

Королева Великої Британії Єлизавета II привітала свого онука принца Гаррі та його дружину Меган Маркл з народженням дочки Лілібет Діани.

Первісток принца Гаррі і Меган Маркл - Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор - народився 6 травня 2019 року.

Контекст

Взимку 2020 року принц Гаррі і Меган Маркл вирішили відмовитися від повноважень членів королівської сім'ї і "працювати над тим, щоб стати фінансово незалежними". При цьому вони заявляли, що мають намір ділити свій час між Північною Америкою і Великою Британією.

Українські Національні Новини

Новини Світу