ukenru
tse-ne-pro-mir-a-pro-nastupni-etapi-genotsidu-rf-u-zelenskogo-vidreaguvali-na-mirniy-plan-kitayu

“Це не про мир, а про наступні етапи геноциду рф”: у Зеленського відреагували на “мирний план” Китаю

 • 1362178 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Будь-який “мирний” план, що передбачає тільки “припинення вогню” і, як наслідок, нову лінію поділу і продовження окупації території України – це про наступні етапи російського геноциду. Про це у своєму Twitter заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, коментуючи “мирний” план Китаю щодо завершення війни росії проти України, передає УНН.

Цитата

“Будь-який “мирний план”, що передбачає тільки “припинення вогню” і, як наслідок, нову лінію поділу і продовження окупації території України – це не про мир, а про заморожування війни, програш України, наступні етапи російського геноциду. Позиція України відома: виведення російських військ до кордонів 1991 року”, – наголосив Подоляк.

Доповнення

Міністерство закордонних справ Китаю на своєму сайті опублікувало 12 пунктів, які, на думку країни, допоможуть мирному врегулюванню в Україні.

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Китай може зупинитися на першому пункті свого "мирного" плану щодо припинення війни рф проти України, у якому йдеться про повагу до суверенітету.

Європейський Союз розгляне документ, запропонований Китаєм, щодо врегулювання російсько-української війни, але з урахуванням "дружби" Пекіна та москви, повідомила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Українські Національні Новини

Політика