tse-ne-nakopychennia-a-vidnovlennia-potentsialu-ihnat-pro-pidhotovku-voroha-do-zymy

Це не накопичення, а відновлення потенціалу - Ігнат про підготовку ворога до зими

 • 44173 переглядiв

Російська армія скоротила ракетні удари по Україні, щоб відновити свій виснажений арсенал, і в даний час у росії менше ракет, ніж було в минулому році, повідомив представник ВПС України Юрій Гнат.

Цієї осені армія рф зменшила інтенсивність застосування ракет для ударів по Україні, оскільки намагається відновити свій ракетний потенціал після минулої зими, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону у четвер, передає кореспондент УНН.

Всі говорять про накопичення, тому що кілька місяців росія не використовує багато ракет саме крилатих. Крайня заява ГУР говорить про 870 накопичених рф ракет. Я б сказав, що це не накопичення, а відновлення ракетного потенціалу, який вони витратили минулого року для ударів проти інфраструктури України, передусім паливно-енергетичного сектору. рф тоді витратила понад 1000 крилатих ракет, тому зараз протягом літа-осені вони відновлюють їх

 - сказав Ігнат.

Деталі

Ігнат додав, що росія буде робити спроби завдавати удари по Україні комбінованим способом, використовуючи і ракети, і дрони.

"Але я вже говорив про це, що крилатих ракет у росіян менше, ніж було торік", - зазначив Ігнат.

Нагадаємо

рф до зими накопичила 900 ракет, але це вдвічі менше, ніж минулого року.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві негода встановила рекорд

     • 60609 переглядiв

    У Кривому Розі чутні вибухи - ЗМІ

     • 26860 переглядiв