tryvalist-prokhodzhennia-vlk-vzhe-zmenshyly-utrychi-shmyhal

Тривалість проходження ВЛК вже зменшили утричі - Шмигаль

 • 33890 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль оголосив, що введені зміни зменшили тривалість проходження ВЛК утричі

Впроваджені раніше рішення вже дозволили утричі зменшити час проходження ВЛК. Про це у середу повідомив Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, пише УНН.

Деталі

"Довідки ходять за військовими" - ключовий принцип реформи ВЛК і МСЕК, які продовжуємо реалізовувати. Провели нараду з урядовцями та військовими", - написав Шмигаль у Telegram.

Він зазначив, що в Україні ставлять за мету зробити проходження ВЛК максимально швидким і зручним.

Уже збільшили кількість ВЛК на 50%, більш ніж удвічі зросла пропускна спроможність гарнізонних ВЛК на базі цивільних медичних закладів. Впроваджено електронну чергу в усіх військових закладах охорони здоров’я, цифровізували документообіг у 90% військових частин. Продовжуємо розбудовувати безбар’єрне середовище - виділили на це необхідні кошти. Усі ці заходи вже дозволили зменшити тривалість проходження ВЛК утричі

- розповів Шмигаль.

Він зазначив, що "у Мінцифри повідомили про план найближчим часом цифровізувати висновок ВЛК".

"Важливе рішення, яке допоможе отримувати інші послуги онлайн. Усі відповідальні отримали доручення. Маємо прискорювати реформи. Також дав завдання опрацювати пропозицію Мінсоцполітики щодо наявності соцпрацівників у медичних закладах для допомоги військовим з отриманням необхідних послуг", - повідомив Шмигаль.

Доповнення

Міністерство оборони спростило проходження військово-лікарської комісії для військовослужбовців. Відтепер лікарні обмінюватися документами з військовими частинами та та центрами комплектування через систему електронного документообігу.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли Сумщину: є поранені та пошкодження

     • 30467 переглядiв

    У Донецьку "бавовна": що відомо

     • 30255 переглядiв