ukenru
trukhanov-zapamyatayetsya-odesitam-komertsiynoyu-zabudovoyu-mista-i-klubami-ekspert

Труханов запам'ятається одеситам комерційною забудовою міста і клубами - експерт

 • 15765 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Одеситам потрібно думати про пошук альтернативи меру Геннадію Труханову. Про це в коментарі УНН заявив антикорупційний експерт Олександр Лемен.

Деталі 

Він вважає, що це буде непросто, але надія є.

"Надія на те, що у Труханова з'явиться потужний опонент є. Ця людина повинна сформувати команду, яка зможе конкурувати з партією Труханова "Довіряй справам", - сказав експерт.

Поки ж, за словами Леменова, з пам'ятних справ Труханова - комерційна забудова міста і занепад соціальної інфраструктури.

"Труханов фактично не змінив Одесу на краще, а тільки забудував житловою та нежитловою нерухомістю. Сама по собі Одеса виглядає досить жахливо. Я в цьому році там був тричі і візуальних поліпшень не побачив. Тільки нові клуби, але це не про соціальну інфраструктуру", - говорить експерт.

По темі

Міська влада позбавила одеситів останнього доступного пляжу в Аркадії. Під приводом ремонту зливового колектора "Новоаркадіївске" приватне підприємство "НЕЛЛ" накриває пляж настилом, де ймовірно будуть розміщені платні шезлонги. 

Паралельно під виглядом реконструкції розширюється готель -дельфінарій "Немо", який належить заступнику Труханова Михайлу Кучуку і депутату міськради від партії "Довіряй справам" Андрію Кисловському. У 2018 році департамент ДАБІ в Одеській області вже штрафував Кучука-Кисловського за незаконне будівництво "Немо" на 1,6 млн грн. Парадоксально, але саме Кучук відповідає у Труханова за будівництво. 

Українські Національні Новини

Політика