ukenru
trukhanov-rozpoviv-pravdu-pro-sebe-i-ozvuchiv-krik-dushi

Труханов розповів "правду про себе" і озвучив "крик душі"

 • 11587 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Мініатюри Михайла Жванецького "Правда про себе" і "Крик душі" прочитав мер Одеси Геннадій Труханов на вечорі пам'яті Михайла Жванецького у день відкриття 25-го міжнародного книжкового фестивалю "Зелена хвиля", який стартував 5-го серпня в Одесі, передає УНН.

Деталі

Перед прочитанням мініатюр Труханов повідомив, що часто читає про себе Жванецького в судах, де він останнім часом буває.

"Я ніколи не слухаю ці дурниці, я читаю Жванецького", - сказав Труханов, обмовившись, що уважно прочитати головного одеського сатирика в суді не цілком виходить.

Також зі сцени прочитав монологи Жванецького голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький - давній політичний партнер Труханова, який ішов на останніх виборах до облради за списком партії Труханова "Довіряй справам".

Нагадаємо, 20 липня засідання Вищого антикорупційного суду України у "справі Краяну", головним фігурантом якого виступає мер Одеси Геннадій Труханов, знову не відбулося через відсутність адвокатів.

Також відзначимо, що 25-ий міжнародний книжковий фестиваль "Зелена хвиля" проходить в Одесі з 5-го по 8-е серпня. Заходи проходять на різних локаціях міста. Головний майданчик - книжкова алея парку Т. Г. Шевченка, де проходить книжковий ярмарок. Багато років захід традиційно відвідував Михайло Жванецький. Востаннє він був на ярмарку в 2019 році.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса