ukenru
troye-lyudey-postrazhdali-v-dtp-u-rosiyi-dorogoyu-do-ordlo

Троє людей постраждали в ДТП у Росії дорогою до ОРДЛО

 • 9042 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Три пасажири автобуса, що прямував з російської столиці Москви в тимчасово окупований Донецьк, постраждали в ДТП в районі міста Єфремова в Тульській області в Росії. Про це з посиланням на міську чергово-диспетчерську службу повідомляє ТАСС, передає УНН.

"Постраждали в ДТП три людини. Автобус рухався з Москви до Донецька. Постраждалі отримали удари, травми голови, хребта", - сказали в службі.

"Постраждалі госпіталізовані в Єфремівську районну лікарню. Автобус був евакуйований на стоянку, зараз 11 пасажирів перебувають в Єфремові, четверо продовжили слідування в Донецьк", - відзначили в службі.

За даними районного ДІБДР, двоє постраждалих перебувають у тяжкому стані. "Двоє людей були у тяжкому стані, це водій і пасажир вантажівки. Третя постраждала з автобуса, вона була в середньому стані", - уточнили в відомстві.

Як повідомив начальник відділення інформації і громадських зв'язків УМВС по Тульській області Андрій Ярцев, ДТП сталася, коли автобус зупинився на узбіччі.

"Автобус їхав у південному напрямку з Москви, якась несправність була. Він зупинився на узбіччі, і в нього в'їхав по дотичній в бік маленька вантажівка Renault. Постраждали дві людини в Renault і одна в автобусі, травми у всіх незначні", - сказав Ярцев.

У регіональному управлінні МВС також зазначили, що стан дороги не міг стати причиною події. У відомстві додали, що одна з ймовірних причин ДТП - водій Renault заснув за кермом, також розглядається версія несправності автомобіля.

Нагадаємо, в Одеській області маршрутка зіткнулася з вантажним мікроавтобусом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП