ukenru
trimayut-krugovu-oboronu-uzhe-drugiy-den-yak-rashisti-prorvalis-na-teritoriyu-zavodu-azovstal-idut-krovoprolitni-boyi-azov

Тримають кругову оборону: уже другий день, як рашисти прорвались на територію заводу "Азовсталь". Ідуть кровопролитні бої - "Азов"

 • 371742 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Уже другий день, як окупанти прорвались на територію заводу "Азовсталь". Ідуть важкі кровопролитні бої. Про це йдеться у зверненні командира полку "Азов", підполковника Дениса Прокопенка щодо ситуації на заводі "Азовсталь", передає УНН.

Деталі

Прокопенко нагадав, що  Маріупольський гарнізон уже 70 день сам на сам протистоїть переважаючим силам противника.

"З 25 квітня ми тримаємо кругову оборону на заводі Азовсталь. Уже другий день, як противник прорвався на територію заводу. Ідуть важкі кровопролитні бої", - сказав командир полку "Азов".

Прокопенко додав, що пишається своїми солдатами, які прикладають надлюдські зусилля, щоб стримувати противника.

"Дякую всьому світу за колосальну підтримку ганізону Маріуполь - наші солдати на це заслуговують. Ситуація вкрай складна, але ми продовжуємо виконувати наказ тримати оборону", - резюмував він.

Раніше

Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомив, що російські окупанти продовжують блокувати українські підрозділи на заводі “Азовсталь” у зруйнованому Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія: зв’язок з "Азовом" є, війська рф вже на "Азовсталі"

Українські Національні Новини

Суспільство