ukenru
tri-zvernennya-stosovno-porushen-viborchogo-protsesu-zafiksuvali-politseyski-na-donechchini

Три звернення стосовно порушень виборчого процесу зафіксували поліцейські на Донеччині

 • 7053 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 18 грудня. УНН. У місті Миколаївка Слов’янського району Донеччини, де сьогодні відбуваються місцеві вибори, до поліції тричі зверталися мешканці з повідомленнями про порушення на виборчих дільницях. Всі порушення зареєстровані. Оперативна обстановка залишається спокійною. Про це проінформували у Слов’янському відділі поліції Донецької області, повідомляє УНН.

Так, до поліції звернувся чоловік, 1975 р. н. з повідомленням, що на виборчій дільниці йому намагався спричинити тілесні ушкодження невідомий. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, встановила, що між заявником та іншим чоловіком виник конфлікт, після чого потерпілий звернувся до поліції. Обидва чоловіки є представниками видань з різних областей України. За фактом проводиться перевірка.

На іншій дільниці у Миколаївці, до правоохоронців зверталися двічі. Так, член штабу спостерігачів повідомив, представники виборчої комісії розносять виборчі урни по домівках громадян, які не можуть прийти до дільниці, без участі спостерігача.

Також прямо на дільниці до поліцейського звернулись мешканці, які побажали залишитися невідомими, з повідомленням, що мешканка Краматорська пропонує гроші за голоси. Перевіркою на місці було встановлено, що вказана жінка проводить соціологічне опитування.

Всі звернення зареєстровані. Перевірки за цими фактами тривають.

Нагадаємо, у Миколаївці діє одна територіальна виборча комісія і 9 дільничних комісій. Тут очікується близько 13 тисяч виборців. Публічну безпеку цілодобово забезпечують понад 40 співробітників поліції.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, усі дільниці на Донеччині відкрились вчасно, але частина ДВК не вели протоколів ранкового засідання.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП