ukenru
tri-novikh-zastupniki-reznikov-rozkriv-detali-kadrovikh-zmin-u-minoboroni

Три нових заступники: Резніков розкрив деталі кадрових змін у Міноборони

 • 861451 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Очільник Міноборони Олексій Резніков подав на погодження кандидатури трьох нових заступників міністра: Олександра Павлюка, Віталія Дейнеги та Андрія Шевченка. Про це міністр повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН

Деталі

На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. За словами Резнікова, він відповідатиме за взаємодію з Генеральним Штабом.

Відомого волонтера з бекграундом в сфері IT Віталія Дейнегу запросили на посаду заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій.

Медійник, народний депутат трьох скликань Верховної Ради та колишній посол України в Канаді Андрій Шевченко є кандидатом на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції. Він відповідатиме за комунікації з міжнародними партнерами, законотворцями та українським суспільством.

Разом з тим, чинний перший заступник міністра оборони Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук після кадрових перестановок залишаться в команді Міноборони в якості радників.

Окрім того, Олексій Резніков зазначив, що це не останні кроки з перезавантаження Міноборони.

Цитата

“Я вдячний Івану Степановичу і Олегу Васильовичу за роботу у найскладніші дні. У якості радників вони сконцентруються на низці пріоритетних проєктів, які вимагають повного залучення їхньої експертизи та компетенцій. Власне, це не останні кроки з перезавантаження Міноборони. Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів”, - зазначив міністр.

Нагадаємо

Раніше Резніков також заявив, що Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю. До роботи робочої групи зі створення антикорупційного дорадчого органу при Міністерстві оборони України долучилися вже 13 громадських організацій. 

Українські Національні Новини

Політика