ukenru
tramp-rozpoviv-pro-listi-vid-kim-chen-ina

Трамп розповів про листи від Кім Чен Ина

 • 7808 переглядiв

КИЇВ. 27 сентяюбря. УНН. У другій половині дня в середу президент США Дональд Трамп провів одну з рідкісних прес-конференцій: досить сказати, що останній раз він виступав на подібному заході понад півтора року тому. Про це повідомляє УНН з цим посиланням: на Голос Америки.

Вже через пару хвилин Трамп почав говорити про те, що він сам вважає важливим, тому на початку виступу він приділив велику увагу питанням міжнародної торгівлі, в першу чергу - з Китайською народною республікою

Далі президента Трампа запитали про те, для чого він збирається так скоро провести повторну зустріч з північнокорейським лідером Кім Чен Ином? На це Дональд Трамп швидко відповів: "Тому що він (Кім) хотів би це (зробити)". Але на наступне питання про те, з якою метою президент провів би цю зустріч, Трамп відповів наступне:

"Я отримав від голови Кіма два листи. Це - приголомшливі листи, в сенсі того, що по ним видно, що він хоче домогтися результатів. Я теж вірю, що він цього хоче, хоча я можу й помилятися. Напередодні я почув, як хтось -то сказав про мене по телебаченню: "Чому він так багато віддав Північній Кореї?". Секундочку! Я нічого не віддавав! Що я їм дав? Обама дав їм 1,8 млрд доларів готівкою, щоб повернути чотирьох заручників. Я теж повернув заручників, але нічого не платив. Я не заплатив навіть десять центів. Але він (Кім) хоче укласти угоду, я теж хочу укласти угоду, і у нас дуже хороші відносини, набагато краще, ніж вони були на останній зустрічі в штаб-квартирі ООН ... Я йому подобаюся, він подобається мені, ми ладнаємо, він написав мені два красивих листи. Коли я показав одного з них прем'єр -міністру (Японії) Абе, той сказав, що це доленосний, історичний лист, і я думаю, що ми укладемо угоду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі назвали можливу дату наступної зустрічі Трампа і Кім Чен Ина

Нагадаємо, раніше Трамп заявив про величезному прогресі в ядерному роззброєнні КНДР

Українські Національні Новини

Новини Світу