ukenru
toy-khto-pidnimaye-zbroyu-proti-istini-pidnimaye-yiyi-na-svoyu-smert-zelenskiy-zaklikav-narodi-kavkazu-chiniti-opir-mobilizatsiyi

Той, хто піднімає зброю проти істини, піднімає її на свою смерть: Зеленський закликав народи Кавказу чинити опір мобілізації

 • 169907 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до народів Кавказу, закликавши чинити опір мобілізації, оголошеній диктатором володимиром путіним, і боротися за свою свободу. Про це УНН пише з посиланням на відео-звернення Зеленського.

Деталі

Лідер української нації записав відеозвернення біля меморіальної дошки, присвяченої Імаму Шамілю – національному герою північнокавказьких народів. У своєму зверненні Зеленський пояснив жителям Кавказу справжній сенс мобілізації, закликав не брати зброю до рук і не йти на війну проти України.

Цитата

“Уже 218 днів ми захищаємося від тих, у кого більше, ніж у нас, ракет і людей, але хто повністю позбавлений порядності. Це підла війна з боку росії, злочинна. І ми робимо все, щоб захистити своїх людей і незалежність України. Це наш святий обов'язок. Це наш обов'язок. Борг перед нашими батьками. Борг перед нашими дітьми. Борг перед усіма поколіннями нашого народу – тими, хто жив. І тими, хто буде жити на нашій землі. Нам не потрібно чужого. Уже 58,5 тисяч російських солдатів загинули в Україні. Вони прийшли нас убивати і загинули. Вам не називають це число. Вам брешуть, що загинуло, нібито, близько 6 тисяч. 58 із половиною – ось, у чому правда. Усі вони загинули через те, що цю війну хотіла одна людина. Тільки одна, якій служать багато хто.

Народи Кавказу! Усі народи на території росії. У вас немає жодної причини, щоб бути серед цих багатьох, хто все ще служить тому одному, хто хоче цієї війни. Ви не повинні гинути в Україні. Ваші сини не повинні гинути в Україні. Немає у вас такого обов'язку. Ні перед вашими батьками, ні перед вашими дітьми, ні перед вашим майбутнім, ні перед майбутнім вашої землі. І ви це знаєте. Ми бачимо, що ви чините опір злочинній мобілізації, якою російська влада хоче перекрити свій провал. Провал своєї кадрової армії, своїх злочинних наказів. Вам брешуть, що нібито цих провалів немає. Замість того, щоб закінчити безглузду, для росії війну, російська влада намагається відправити нових людей на місце загиблих. Що їх усіх чекає? Ви знаєте відповідь. Україна продовжить оборонятися і переможе в цій війні, розв'язаній проти нас. Тому що ми – на своїй землі. На нашому боці правда. І з нами весь цивілізований світ. Ми воюємо за те, що істинно для будь-якого народу на планеті – за життя і свободу, за право на щастя для всіх наших сімей, для всіх наших дітей. росія залишилася сама. Вже ізольована і буде засуджена за цю війну.

Кожен, хто підняв зброю проти істини, піднімає її на свою погибель… Та одна людина, яка почала цю війну, не зупиниться на першій хвилі мобілізації… Дагестанці не повинні гинути в Україні, як і будь-який інший народ, який опинився під російським прапором. Всього майже 200 різних корінних народів… Я впевнений, що ви знаєте, що боротися потрібно зараз…. Боріться – поборете”, – звернувся Зеленський.

Додамо

Як повідомили в Міністерстві оборони, в росії з початку оголошення "часткової" мобілізації вже призвали понад 100 тисяч осіб.

Українські Національні Новини

Політика