ukenru
torik-u-pidrozdilakh-mvs-viyavili-roztrat-materialnikh-resursiv-na-81-mln-grn

Торік у підрозділах МВС виявили розтрат матеріальних ресурсів на 81 млн грн

 • 13851 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Торік у структурних підрозділах МВС виявлено розтрат матеріальних ресурсів на 81 млн грн. Про це під час щорічної колегії МВС заявив директор департаменту аудиту міністерства Олександр Грибовський, передає кореспондент УНН.

"За результатами внутрішнього аудиту у 2017 році виявлено втрат матеріальних ресурсів на 81 млн грн. Внаслідок вжитих заходів відшкодовано майже половину", - сказав О.Грибовський.

За його словами, зокрема у 68 військових частинах Нацгвардії встановлено втрати 17 млн грн, у 45 установах Нацполіції виявлено нецільові фінансові розтрати на суму 44 млн грн, у Державній міграційній службі на 1,7 млн грн - особливо це стосується місць тимчасового утримання іноземців та осіб без громадянства через завищення їхньої реальної кількості.

"Не дивлячись на те, що сервісні центри МВС створені нещодавно і продовжують створюватись, і в них встановлені непоодинокі факти фінансової недбалості, зокрема, це стосується втрат від несплати податків при реалізації транспортних засобів", - зазначив О.Грибовський.

Нагадаємо, у 2017 році прикордонники виявили 210 викрадених автомобілів.

Українські Національні Новини

Економіка