ukenru
tizhden-u-kiyevi-rozpochavsya-iz-zatoriv-de-uskladneno-rukh-3

Тиждень у Києві розпочався із заторів: де ускладнено рух

 • 18490 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. У Києві станом на 8:15 понеділка, 9 серпня, помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

На правому березі затори утворилися на проспектах Науки, Голосіївському, Валерія Лобановського, Степана Бандери, Академіка Глушкова та Перемоги.

Також рух ускладнений на вулицях Великій Васильківській, Жилянській, Богатирській, В'ячеслава Чорновола, Павла Скоропадського, Юрія Іллєнка, Михайла Грушевського, Вадима Гетьмана і на вулиці Василя Липківського.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнений на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна і проспектах Бажана, Романа Шухевича.

Рух на мостах Патона, Південному - ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Метро спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега. На Північному мосту і Дарницькому мосту можна проїхати вільно.

Додамо

За прогнозами синоптиків, цього тижня очікується погода майже без опадів. Температура, як і раніше, буде висока - до 34-35 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Київ