ukenru
tizhden-roboti-kpvv-u-stanitsi-luganskiy-zbilshivsya-pasazhiropotik-na-50

Тиждень роботи КПВВ: у Станиці Луганській збільшився пасажиропотік на 50%

 • 20757 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Лінію розмежування у КПВВ "Станиця Луганська" за минулий тиждень перетнуло близько 26 тис. осіб, з яких 13 255 - в бік тимчасово окупованої Луганщини. Пасажиропотік у ньому у порівнянні з минулим тижнем збільшився на 50 %. Про це УНН повідомляє з посиланням на ДПСУ.

Цитата:

"З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в "Станиці Луганській". Пасажиропотік у ньому у порівнянні з минулим тижнем збільшився на 50 %. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України перетнуло 13 255 осіб, а на контрольовану територію – 12 702 особи", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що навпроти КПВВ "Новотроїцьке" окупанти розблоковують рух, тільки для окремих громадян, двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. У ці дні лінію розмежування в контрольному пункті перетнули 780 осіб та 135 транспортних засобів.

Крім того, російські найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 30 осіб, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

"Також прикордонники виявили 3 громадян, які прямували на контрольовану територію за частково підробленими документами. До Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Прокурорами Департаменту щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, Офісу Генерального прокурора розпочато досудове розслідування після появи інформації, що бойовики не випускають дітей з територій ОРДЛО.

Українські Національні Новини

Політика