ukenru
tikhanovska-vidreaguvala-na-rozgin-marshu-pensioneriv

Тіхановська відреагувала на розгін "Маршу пенсіонерів"

 • 15074 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Білоруська опозиціонерка Світлана Тіхановська прокоментувала жорсткий розгін "Маршу пенсіонерів" і зазначила, що режим переступив чергову межу. Про це повідомляє пресслужба опозиціонерки в Telegram-каналі, повідомляє УНН.

"Коли ми їздили на мітинги по містах Білорусі, я зверталася до бабусь, що стоять в перших рядах. Я говорила їм, що пенсія, якою їх шантажує режим, виплачується не особисто президентом. Це гроші, які вони чесно заробили. І зараз цю пенсію оплачують їх діти та внуки. Минуло два місяці - і я захоплена тим, як активно пенсіонери підтримують протестувальників і висловлюють свою позицію. Але сьогодні режим переступив чергову межу: силовики застосували петарди і сльозогінний газ проти пенсіонерів", - сказала Світлана Тіхановська, коментуючи жорсткий розгін "Маршу пенсіонерів".

Вона зазначила, що це акт насильства проти тих, кого роками вважали найлояльнішим електоратом.

"Тепер очевидно: режим готовий захищати тільки себе. Але ми, білоруси, готові захищати свій народ, тому повинні довести справу до кінця - і домогтися нових виборів", - додала Тіхановська.

Нагадаємо, Тіхановська вперше за більш ніж чотири місяці поговорила із затриманим в Білорусі чоловіком.

Українські Національні Новини

Новини Світу