ukenru
terminova-potreba-u-vbiralni-zbagatila-amerikantsya-na-milyon-dolariv

Термінова потреба у вбиральні збагатила американця на мільйон доларів

 • 9384 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Житель Каліфорнії Вінсент Анчондо виграв 1 млн доларів в лотерею, передає УНН з посиланням на агентство UPI .

Щасливчик придбав лотерейний квиток в одному з магазинів міста Сан-Хосе за 10 дол. Він їхав у справах, але зупинився в "Rotten Robbie", щоб скористатися вбиральнею.

Новоспечений мільйонер витратить частину від виграшу на покупку будинку.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 282 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї і вже 3 - в 2018 році.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваного відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграним грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Новини Світу