ukenru
teper-ya-nayschaslivisha-zhinka-v-sviti-druzhini-azovtsiv-pro-zvilnennya-cholovikiv-z-polonu

"Тепер я найщасливіша жінка в світі": дружини "азовців" про звільнення чоловіків з полону

 • 269939 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Дружини українських військових та захисників «Азовсталі», яких рф звільнила в результаті обміну, поділилися своїми емоціями. Україні вдалося повернути 215 захисників, серед них - «азовці», про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Аліна Воловик, дружина українського морського піхотинця Артема Воловика, розповіла, що спочатку не впізнала свого чоловіка.

Цитата

«Спочатку я не розуміла, що відбувається і де він. Але він сказав: «Кохана, я вже в Україні! Був обмін». «Я просто почала кричати, у мене тремтіли руки. Тепер я найщасливіша жінка в світі. Я досі не можу в це повірити. Мені здається, що це сон і я скоро прокинуся. Я не могла заснути до 5 ранку, тому що мене переповнювали емоції. Єдине, чого я зараз хочу, це якнайшвидше його обійняти», - сказала вона.

Руслана Волинська, чий чоловік Сергій «Волина» Волинський, виконуючий обов’язки командира 36-ї окремої бригади морської піхоти, повідомила CNN у смс-повідомленні, що про обмін дізналася з Інтернету.

«Пізніше Сергій подзвонив, і я його почула. Це була безмежна радість, шок, щастя! Всі емоції змішалися! Я плакала від щастя і не могла повірити, що цей день настав», - розповіла вона.

Доповнення 

21 вересня відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що Віктор Медведчука передали рф в обмін на 200 українських героїв. Більше того, Володимир Зеленський повідомив, що Україна звільнила з російського полону 10 іноземних громадян. 

Українські Національні Новини

Суспільство