temperaturni-goydalki-prognoz-pogodi-do-kintsya-robochogo-tizhnya

Температурні гойдалки: прогноз погоди до кінця робочого тижня

 • 23074 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. В Україні до кінця робочого тижня, 3-5 лютого, буде дощова погода, подекуди з мокрим снігом. У четвер очікується підвищення температури вдень до 12 градусів тепла, а вже у п'ятницю - знову зниження - місцями до 9 градусів морозу вночі. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

У більшості західних, вдень місцями і в північних областях у середу, 3 лютого, очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів; температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 4-9° тепла, у північних та більшості центральних областей вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

4 лютого в Україні невеликий, місцями помірний дощ з переходом на північному заході в мокрий сніг; температура протягом доби 0-6° тепла, вдень у південній частині 7-12°.

5 лютого в більшості областей без істотних опадів, лише вночі на сході країни невеликий дощ зі снігом; очікується зниження температури вночі та вдень до 3° морозу - 3° тепла, у північних та північно-західних областях до 3-9° морозу.

На Київщині завтра вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

Доповнення

Сніговий циклон на ранок 2 лютого покинув територію України.

Він перемістився в Україну 27 січня з півдня і призвів до надзвичайних ситуацій в південній частині території країни. Починаючи з 29 січня спостерігалося переміщення циклону в центральні та північно-східні області.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    За тиждень в Україні зафіксовано близько 44 тис. кібератак

     • 10192 переглядiв

    Доступ до інтернету: Україна "пасе задніх" у Європі

     • 31216 переглядiв

    Так буде з кожним: МЗС про санкції України проти Нікарагуа

     • 17515 переглядiв

    У січні видобуток вугілля скоротився до близько 2,6 млн тонн

     • 51825 переглядiв

    У США знову масова стрілянина: вбито п'ятьох дітей

     • 21578 переглядiв