ukenru
tebya-syuda-nikto-ne-zval-rosiya-kidanula-pereselentsiv-iz-tak-zvanikh-l-dnr-perekhoplennya-sbu

"Тебя сюда никто не звал": росія "киданула" переселенців із так званих "Л/ДНР" - перехоплення СБУ

 • 349948 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. російська федерація «киданула» переселенців із так званих "Л/ДНР", які виїхали до рф, тікаючи від війни. Про це свідчать нові телефонні розмови російських загарбників, які вдалося перехопити СБУ, передає УНН.

Цитата

"Баба из Донецка высказывала, что им обещали одно жилье, а дали другое, обещали по одному кормить, а кормят по-другому…", - розповідає жителька Краснодарського краю своєму чоловіку-окупанту.

Повідомляється, що вони удвох не стримують емоції та не добирають слів: “Не нравится, пизд*й обратно, тебя сюда никто не звал и никто здесь не держит!”.

У СБУ зазначають, що реальність, в яку потрапили переселенці з тимчасово окупованих територій, не має нічого спільного з пропагандистськими сюжетами про допомогу “жителям Донбасса”.

"Відігравши роль “біженців” на росТБ, вони тепер залишені напризволяще і почуваються "людьми другого сорту" в оточенні росіян, які їх відверто зневажають. Ось такий він - "руZZкій мір"… Ні окупантам, ні їхній брехні та зомбо-ідеології не місце на нашій землі!" - наголошують в СБУ.

Доповнення

Окупанти вивезли понад 300 маріупольців до селища Врангеля на північному сході рф.

Українські Національні Новини

Суспільство