tatu-z-napisom-krim-tse-ukrayina-maystra-tatuyuvannya-zmusili-publichno-vibachitis

Тату з написом "Крим - це Україна": майстра татуювання змусили публічно вибачитись

 • 475338 переглядiв

Деталі

На відео, опублікованому в телеграм-каналі проросійського блогера з Криму Олександра Таліпова, татуювальниця Олеся Голубенко заявляє про каяття, підтримку "спеціальної військової операції" (так у росії називають війну в Україні) і готовність понести покарання.

Голубенко опублікувала фото татуювання на своїй сторінці в інтернеті як приклад своєї роботи. Після цього проросійські канали в соцмережах почали цькування майстра. Видання "Медиазона" припускає, що після скандалу в інтернеті Голубенко затримали правоохоронні органи, а у відділі поліції на неї склали протокол про "дискредитацію" армії росії. Крим.Реалії не мають у своєму розпорядженні незалежних коментарів татуювальниці, зроблених не під тиском російських силовиків.

Додамо

У росії та на окупованих нею територіях продовжують переслідувати проукраїнськи налаштованих жителів. Зокрема, проросійський кримський блогер Олександр Таліпов у своїх телеграм-каналах публікує персональні дані кримчан, які підтримують Україну. У результаті скарг Таліпова кримчан притягують до адміністративної та кримінальної відповідальності за «дискредитацію» армії рф. Українська прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо Таліпова за статтею «розпалювання національної ворожнечі та ненависті».

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський звільнив Камишіна з посади позаштатного радника

     • 421161 переглядiв

    Президент провів перестановки у складі РНБО

     • 415570 переглядiв

    Головний дипломат ЄС: партнерство росії та Китаю має межі

     • 340626 переглядiв