ukenru
tanki-bronetekhnika-ta-desant-z-kateriv-v-azovi-rozpovili-pro-shturm-azovstali

Танки, бронетехніка та десант з катерів: в "Азові" розповіли про штурм заводу

 • 192044 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Потужний штурм російськими окупантами території заводу "Азовсталь" у Маріуполі триває за підтримки бронетехніки, танків та зі спробами висадити десант за допомогою катерів й великої кількості піхоти. Про це повідомив заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар, передає УНН.

Цитата

"Станом на цю хвилину триває потужний штурм території заводу "Азовсталь" за підтримки бронітехніки, танків, зі спробами висадки десанту за допомогою катерів та великої кількості піхоти. Ми зробимо все можливе для того, щоб відбити цей штурм, але закликаємо вжити негайних заходів щодо евакуації цивільних, які знаходяться на території заводу…", - сказав Паламар.

Деталі

Окрім того, він повідомив, що сьогодні, 3 травня цілу ніч по території заводу "Азовсталь" працювала ворожа корабельна артилерія, ствольна артилерія, також скидали надважкі авіаційні бомби.

"В наслідок цих злочинних дій загинуло двоє цивільних жінок, близько 10 цивільних отримали поранення різного ступеня", - розповів Паламар.

Доповнення

Російські окупанти почали штурмувати "Азовсталь" у заблокованому Маріуполі — намагаються прорватися на територію заводу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП