taktika-vipalenoyi-zemli-na-bakhmutskomu-napryamku-zaraz-graye-proti-rosiyan-natsgvardiya

Тактика випаленої землі на Бахмутському напрямку зараз грає проти росіян - Нацгвардія

 • 200933 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. На Бахмутському напрямку тактика випаленої землі, яку тут російські окупанти застосовували раніше, зараз грає проти них. Українські військові мають тактичний успіх. Про це розповів речник Національної гвардії Руслан Музичук, слова якого у четвер наводять у Нацгвардії, передає УНН.

Цитата

«На Бахмутському напрямку українські захисники утримують ініціативу, продовжують просування по флангах. Ті успіхи, яки сили оборони мали протягом червня, зокрема вихід на потрібні панівні висоти - зараз дають змогу здійснювати вогневий контроль. Тактика випаленої землі, яку тут противник застосовував раніше - зараз грає проти нього. Наші війська мають тактичний успіх. Але залучення таких великих сил ворогом тут вказує, що це досі стратегічна точка для нього», - розповів Музичук.

Деталі

Також він повідомив, що ворог тисне на Куп'янському та Лиманському напрямках. На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських військ.

Музичук додав, що противник протягом доби проводив активні штурмові дії на Куп’янському та Лиманському напрямках. Сюди ворог продовжує підтягувати резерви.

Доповнення

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що попри переваги армії рф на напрямку і запеклі бої, ЗСУ просуваються щодня на відстань від 0,5 до 1 км і наразі створено всі передумови, щоб повернути Бахмут.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі