taivan-posylyv-sanktsii-proty-rosii-ta-bilorusi

Тайвань посилив санкції проти росії та білорусі

 • 29492 переглядiв

Тайвань розширив список товарів заборонених для експорту в росію та білорусь, аби запобігти використанню тайванських високотехнологічних товарів у військових цілях. Про це з посиланням на заяву Міністерства економіки Тайваню, передає УНН.

Деталі 

У відомстві пояснили, що перелік підсанкційних товарів щодо Росії та Білорусі розширили "з метою здійснення міжнародного співробітництва та запобігання експорту наших високотехнологічних товарів у військових цілях".

Фінансові санкції проти пособників рф посилили: Байден підписав указ22.12.23, 17:56

До переліку потрапили обладнання для виробництва напівпровідників, у виробництві яких Тайвань є світовим лідером, а також певні хімічні речовини та медикаменти.

Нові санкції відповідають аналогічним крокам Європейського Союзу, Сполучених Штатів та інших країн, що ґрунтуються на виявлених у російській техніці на полі бою в Україні високотехнологічних компонентах західного виробництва, йдеться в заяві тайванського міністерства.

Доповнення

Тайвань засудив агресію росії проти України та приєднався до інших західних санкцій проти неї. Цей крок на практиці має символічне значення, бо між островом і Росією існує лише мінімальна пряма торгівля.

Нагадаємо

США запровадили санкції проти 10 компаній та 4 фізичних осіб, пов'язаних з виробництвом іранських безпілотників, які Росія використовує в атаках проти України.

До санкційної мережі входять компанії з Ірану, Малайзії, Гонконгу та Індонезії.

Велика Британія запровадить санкції проти постачальників, які експортують військове обладнання до росії06.12.23, 10:59

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Тайвань посилив санкції проти росії та білорусі

     • 29492 переглядiв

    Twitter порушив контракт, не виплативши мільйонні бонуси – Reuters

     • 31824 переглядiв