sytuatsiia-na-luhanshchyni-okupanty-vidpravyly-ditei-z-kadiivky-do-viiskovoho-taboru-poblyzu-pryfrontovykh-sil-voroh-zastosuvav-ponad-100-droniv

Ситуація на Луганщині: окупанти відправили дітей з Кадіївки до військового табору, поблизу прифронтових сіл ворог застосував понад 100 дронів

 • 26927 переглядiв

Окупанти відправили 11 дітей з Кадіївки до оборонно-спортивного табору в росії. Ворог застосував понад 100 безпілотників поблизу прифронтових сіл Луганської області.

Ворог застосував поблизу прифронтових сіл  Луганської області понад 100 безпілотників.  Окупанти відправили  дітей з Кадіївки до оборонно-спортивного табору. У так званій "лнр" збираються запровадити гібридну пошту, яка має замінити електронну. Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА, передає УНН.

Деталі

За даними ОВА,  минулої доби бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.

"Найчастіше окупанти задіяли БпЛА біля Макіївки. Там зафіксовано роботу 63 безпілотників. В районі Невського – ще 45. По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню", – заявив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Також в ОВА розповіли, що одинадцять юнаків та дівчат з окупованої Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору "Авангард". Зазначається, що це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. 

Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції.

Крім того, у зведенні повідомляється, що у так званій "лнр" збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку. Ідею цифрового занепаду реалізовує окупаційне "міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій". Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату.

Школярів ТОТ України виховують представники зс рф: на проект так званих "лідерів юнармії" планують нові кошти - ОВА12.08.24, 10:30

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

рф в Криму використовує як мінімум 5 аеродромів - Плетенчук

 • 97524 переглядiв