syrskyi-vtraty-rf-na-fronti-vtrychi-perevyshchuiut-ukrainski

Сирський: втрати рф на фронті втричі перевищують українські

 • 19980 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що втрати російської армії втричі перевищують українські. Він підкреслив важливість збереження життя українських солдатів на відміну від тактики рф.

Втрати російської армії "втричі" перевищують Сил оборони України, а на деяких напрямках "навіть більші".  Про це заявив Головнокомандувач Олександр Сирський в інтерв'ю The Guardian, передає УНН.

Деталі 

За словами Сирського, втрати Кремля "втричі" перевищують втрати України, а на деяких напрямках "навіть більші". "Кількість убитих у них набагато більша", - підкреслив він. 

У лютому Президент Володимир Зеленський заявив, що з 2022 року загинули 31 тисяч українських військовослужбовців. Сирський відмовився уточнити цю цифру, заявивши, що втрати "чутливі" і москва може використовувати цю тему.

Він порівняв українську тактику ведення бою з тактикою російських командирів, які відомі тим, що жертвують величезною кількістю солдатів, щоб отримати "100-200 метрів". 

"Для нас дуже важливо зберегти життя наших солдатів. Ми не захищаємо руїни до смерті", - сказав Сирський. За його словами, він не бажає "досягати мети за будь-яку ціну" або кидати своїх людей у "марні м'ясні штурми". Іноді доводилося переходити на "більш вигідні позиції".

У британській розвідці підрахували втрати армії рф за травень-червень12.07.24, 12:34

Популярні

Новини по темі