ukenru
syrskyi-ta-braun-obhovoryly-viiskovi-potreby-ukrainy-ta-dopomohu-vid-ssha

Сирський та Браун обговорили військові потреби України та допомогу від США

 • 28804 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський обговорив з Головою Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США генералом Чарльзом Брауном потреби українських військових на найближчі місяці, необхідну допомогу з боку США, захист від російських ракетно-бомбових атак, розбудову фортифікаційних споруд та стратегічні питання до 2024 року.

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський провів телефонну розмову із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном.  Про перебіг розмови повідомили у пресслужбі Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

У відомстві зазначили, що американський генерал Браун уважно стежить за ситуацією на полі бою в Україні від самого початку російського повномасштабного вторгнення.

Під час розмови він обговорим з чинним Главкомом ЗСУ Олександром Сирським потреби Збройних Сил у найближчі місяці, питання необхідної допомоги США для України. Окремо сторони зупинились на питанні посилення захисту від російських ракетних та бомбових ударів, тему розбудови фортифікацій, а також проаналізували деякі стратегічні питання на перспективу на 2024 року.

Зміцнення українського війська – довгостроковий стратегічний інтерес не тільки США, але і партнерів та союзників по НАТО.

- цитують у Генштабі ЗСУ слова генерала Браун.