syly-ppo-na-pivdni-zbyly-vnochi-10-shakhediv-i-perekhopyly-vorozhu-raketu

Сили ППО на півдні збили вночі 10 "шахедів" і перехопили ворожу ракету

 • 25412 переглядiв

Сили протиповітряної оборони на півдні України 4 грудня збили 10 волрожих безпілотників та перехопили ворожу ракету Х-59. Ворожі атаки пошкодили цивільні об'єкти в Херсонському та Бериславському районах.

На півдні підрозділам протиповітряної оборони у ніч на 4 грудня вдалося знищити 10 ворожих БпЛА "Shahed", які атакували Миколаївську, Херсонську та Кіровоградську області, повідомили в Силах оборони півдня, пише УНН.

Деталі

З тимчасово окупованого Криму ворог запустив ударні дрони типу "Shahed-131/136" через територію тимчасово окупованої Херсонщини, а з тактичної авіації в тому ж районі випустив керовану ракету Х-59.

Підрозділам протиповітряної оборони вдалося знищити 10 ворожих БпЛА: 6 в небі Миколаївщини, 3 на Херсонщині та 1 на Кіровоградщині. Також на Кіровоградщині знищено ракету Х-59.

Однак, в Херсонському і Бериславському районах ворог поцілив по цивільних об'єктах. Руйнувань зазнали будинок культури і будівельний магазин. Інформації про постраждалих не надходило.

Нагадаємо

У Миколаївській області у ніч на 4 грудня сили протиповітряної оборони знищили шість ворожих БпЛА "Shahed-131/136". Уламки дрону пошкодили будівлю агропідприємства та лінію електропередач у Баштанському районі, обійшлось без постраждалих.

У Кіровоградській області під час нічної ворожої атаки працювали сили ППО, постраждалих і руйнувань не фіксували.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Луганську вночі дрони атакували нафтобазу: що відомо

     • 24907 переглядiв