syly-oborony-prodovzhuiut-vykonannia-zavdan-na-pozytsiiakh-yaki-vony-zainialy-nepodalik-vid-krynok

Сили оборони продовжують виконання завдань на позиціях, які вони зайняли неподалік від Кринок

 • 23079 переглядiв

Українські військові утримують позиції неподалік Кринок на лівому березі Дніпра. За добу відбулося 7 бойових зіткнень, знищено техніку противника в районі Козачих Лагерів.

Українські військові продовжують виконання бойових завдань на позиціях, які вони зайняли неподалік від населеного пункту Кринки на Херсонщині. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Що стосується минулої доби, то з 149 бойових зіткнень на всій лінії фронту в операційній зоні оперативного угруповування військ "Таврія" відбулося 7 бойових зіткнень. З них 3 в Запорізькій області, зокрема два в напрямку села Роботине і чотири на Херсонщині на Придніпровському напрямку на наших плацдармах на лівобережжі Дніпра. Там противник продовжує атакувати, зокрема з напрямку Козачих Лагерів у бік Кринок, у бік островів й наші воїни продовжують виконання бойових завдань на тих позиціях, які вони зайняли неподалік від населеного пункту Кринки,

- розповів Лиховій.

Також за його словами, в районі населеного пункту Козачі Лагері за вчора було уражено та знищено одне авто, чотири гармати та гаубиці росіян.

"Ведеться активна бойова робота на плацдармах Лівобережжі Дніпра. Там наша оборонна операція триває", - заявив Лиховій.

Доповнення

Лиховій 20 липня повідомляв, що Сили оборони України продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі Дніпра у Херсонській області, зокрема і в районі населеного пункту Кринки.

16 липня ЗМІ повідомляли, що українські підрозділи відійшли з Кринок в Херсонській області.

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 28157 переглядiв

лукашенко прибув до росії для переговорів із путіним

 • 14790 переглядiв