syly-oborony-prodovzhuiut-utrymuvaty-pozytsii-na-livoberezhzhi-dnipra-ta-zakripliuiutsia-henshtab

Сили оборони продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра та закріплюються - Генштаб

 • 2845 переглядiв

Українські військові надалі утримують позиції на лівому березі річки Дніпро у Херсонській області та закріплюються на зайнятих рубежах. Також Сили оборони закріплюються на досягнутих рубежах південніше Бахмута. Про це УНН повідомляє з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

Повідомляється, що на Херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу, завдають вогневого ураження по тилах противника.

Цитата

Підрозділи морської піхоти разом з іншими складовими Сил оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра, де минулої доби відбили 12 атак ворога. Наші захисники закріплюються на зайнятих рубежах та завдають вогневого ураження окупантам

- повідомив Генштаб ЗСУ.

Окрім того, повідомляється, що на Бахмутському напрямку українські захисники відбили 11 атак окупантів у районах Васюківки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

"Своєю чергою, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

17 листопада у морській піхоті ВМС ЗСУ повідомляли, що Сили оборони провели серію успішних дій на лівому березі річки Дніпро на Херсонщині та закріпилися на декількох плацдармах.

Генштаб ЗСУ підтвердив операцію на лівобережжі Херсонщини, вказавши, що Сили оборони намагаються відтіснити ворога якомога далі від правого берега Дніпра.  

Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк зазначала, що українським військовим ускладнює роботу на лівому березі Дніпра на Херсонщині погана погода. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Втрати Росії в Україні досягли 317 380 осіб, 5422 танків, 323 літаків

     • 2922 переглядiв

    Над Унецьким районом Брянської області збито безпілотник

     • 2338 переглядiв