syly-oborony-atakuvaly-dronamy-viiskovi-obiekty-u-kilkokh-oblastiakh-rf-zmi

Сили оборони атакували дронами військові об'єкти у кількох областях рф - ЗМІ

 • 43890 переглядiв

Сили оборони атакували безпілотниками військові об'єкти у п'яти російських містах, завдавши удару по ключовому виробнику електроніки, незважаючи на зусилля протиповітряної оборони.

Сили оборони вночі 30 грудня завдали удару безпілотниками по військових об'єктах у Москві, Бєлгороді, Тулі, Твері та Брянську. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела, пише УНН.

За даними ЗМІ, для атаки використали понад 70 дронів різного типу. Вибухи пролунали у Москві, Бєлгороді, Тулі, Твері та найгучніше в Брянську, де група БПЛА вдарила по заводу "Кремній Ел", що є одним із найбільших виробників електроніки для воєнної техніки РФ, зокрема ракет великої дальності та систем ППО "Панцир".

Російська ППО змогла збити певну частину безпілотників, але значна кількість з них ефективно спрацювала по цілях.

"На відміну від російських терористичних ударів по території України, Сили безпеки та оборони завдавали удари виключно по військових об'єктах ворога", - зазначили джерела Суспільного.

Нагадаємо

Вночі 30 грудня у Брянській області на Брянський хімічний завод було здійснено атаку безпілотниками, один з яких впав і вибухнув на території підприємства.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українські військові збили ракету Х-59 над Дніпром

     • 117125 переглядiв

    Масована атака рф на Київ: кількість загиблих зросла до 15

     • 115928 переглядiв