ukenru
svarki-vchiteliv-z-viyskovimi-ta-gimn-rosiyi-mer-pro-navchannya-u-zakhoplenomu-melitopoli

Сварки вчителів з військовими та гімн росії: Федоров про навчання у захопленому Мелітополі

 • 179866 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Наразі із 22 шкіл Мелітополя працює не більше ніж 6-7, російські військові повністю контролюють навчальний процес. Про це на брифінгу повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"З 1 вересня рашисти примушують батьків приводити своїх дітей до школи. Але сьогодні, на 9-й день навчання, зрозуміло, що це не навчальний процес, а “промивання мізків”. Вранці нам надійшли новини про те, що російські військові обходять класи, не відпускають дітей на перерви зі школи і повністю контролюють навчальний процес. Діти часто чують лайки між солдатами та вчителями, а також чують гімн росії", – сказав Федоров.

Він додав, що публічно говорили про відкриття в Мелітополі приблизно 15-ти шкіл із 22. Проте фактично наразі працює не більше ніж 6-7.

За українськогою програмою дистанційно навчаються 14 тисяч мелітопольських учнів.

"Минулого 1 вересня в місті Мелітополі до шкіл вступило 15 400 учнів. Тож сьогодні маємо зменшення кількості лише на 10%. В той же час кожного дня є динаміка зі збільшення кількості учнів в українських школах на дистанційній формі навчання", – заявив Федоров.

Нагадаємо

В Україні вводитимуть санкції проти вчителів із захоплених територій, які перейшли на сторону ворога, та навчальних закладів, які працюють за "освітніми стандартами" рф.

Українські Національні Новини

Війна