sutnist-konfliktiv-na-blizkomu-skhodi-ta-v-ukrayini-zovsim-rizna-borrel

Сутність "конфліктів" на Близькому Сході та в Україні "зовсім різна" - Боррель

 • 122173 переглядiв

Цитата

«Не забувайте про Україну. Бойові дії тривають. Київ зазнав бомбардування. росія атакувала цивільне судно в Чорноморському коридорі, через який експортують збіжжя. Наша допомога збільшується. Я вам можу сказати, що вона сягла 27 мільярдів на військову допомогу. Це найбільша за всі часи цифра. Ми далі навчаємо українських солдатів. Ми надалі підтримуємо Україну», - заявив глава зовнішньополітичного відомства ЄС.

Також, Боррель зауважив, що сутність «конфліктів» на Близькому Сході та в Україні «зовсім різна». Це треба мати на увазі, оцінюючи докори про подвійні стандарти на адресу ЄС, підкреслив топ-дипломат ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З сектору Гази за день евакуювалися понад 800 іноземців

Деталі

Жозеп Борель, який відповідає за питання зовнішні політики й безпеки ЄС, сказав на зібранні міністрів закордонних справ європейських держав 13 листопада, що 27 країн організації узгодили заклики до «пауз і гуманітарних коридорів» під час бойових дій Ізраїлю проти організації ХАМАС в секторі Гази.

Він зауважив, що країни Євросоюзу засуджують ХАМАС за використання цивільних людей та лікарень у якості «щитів» і закликають Ізраїль «виявити якнайбільшу стриманість, щоб берегти життя цивільних».

Нагадаємо

Україна буде в центрі порядку денного поряд із війною на Близькому Сході на сьогоднішньому засіданні міністрів закордонних справ країн ЄС у Брюсселі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині працює ППО по ворожому БпЛА

     • 102698 переглядiв

    Херсон знову під обстрілом армії рф - МВА

     • 69335 переглядiв

    Єрмак з українською делегацією прибув до США: провів першу зустріч

     • 130238 переглядiв

    Екснардепа Іллю Киву заочно засудили до 14 років за держзраду

     • 71944 переглядiв