ukenru
sutichki-u-novikh-sanzharakh-mistsevomu-zhitelyu-planuyut-sogodni-ogolositi-pidozru

Сутички у Нових Санжарах: місцевому жителю планують сьогодні оголосити підозру

 • 14332 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Сьогодні одному затриманому чоловіку після сутичок у Нових Санжарах Полтавської області, де вчора протестували проти розміщення евакуйованих з Китаю через коронавірус, буде повідомлено про підозру. Про це заявив керівник поліції в Полтавській області Іван Виговський під час сесії Полтавської обласної ради, передає кореспондент УНН.

"На даний час у нас є одна особа, яка затримана за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України за вчинення злочину щодо працівників поліції, це стаття 345 ККУ. Це була ситуація, коли місцевий мешканець на власному автомобілі намагався здійснити наїзд на працівників спецпідрозділу… Сьогодні йому буде оголошено про підозру, й він піде до суду", - сказав Виговський.

За його словами, всього протягом дня доставили до підрозділів 24 особи, всі вони місцеві.

"Сьогодні, аналізуючи ситуацію, яка склалася, ми бачимо там й сторонніх осіб. Вони будуть також ідентифіковані, встановлені та будуть вжиті певні заходи", - розповів Виговський.

Нагадаємо, під час заворушень у Нових Санжарах постраждало 9 поліцейських і цивільний.

Як повідомляв УНН, літак з евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області.

Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП