sumshchyna-rosiiski-viiska-obstrilialy-z-artylerii-ta-minometiv-piat-hromad-u-prykordonni

Сумщина: російські війська обстріляли з артилерії та мінометів п'ять громад у прикордонні

 • 48621 переглядiв

Російські війська атакували п'ять районів Сумської області з артилерії, мінометів і гранатометів, загалом п'ять обстрілів і 35 вибухів за один день.

Російські військові минулої доби обстріляли п’ять районів Сумської області. Окупанти били по прикордонню артилерії, мінометів та гранатометів. Усього ворог здійснив впродовж дня 5 обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі Сумської ОВА, передає УНН.

Ситуація на прикордонні станом на 21.00 24 листопада 2023 Протягом дня росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 35 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Хотінська, Зноб-Новгородська, Есманська громади.

пресслужба Сумської ОВА.

Деталі

За уточненням від обласної влади по Краснопільській, Хотінській та Есманській громадах росіяни гатили із мінометів. По мешканцям Зноб-Новгородської ОТГ ворог бив з артилерії. Там зафіксували 12 вибухів впродовж п’ятниці. А по жителях Білопілля загарбники завдали ударів із гранатомету АГС/СПГ/РПГ . Усього там нарахували за добу 10 вибухів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровщина: армійці рф атакували Нікопольщину бпла та з артилерії, є руйнування, без жертв

Нагадаємо

Напередодні, впродовж дня 23 листопада російські військові здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 86 вибухів

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі