ukenru
sudno-z-60-lyudmi-na-bortu-vtratilo-khid-v-okhotskomu-mori

Судно з 60 людьми на борту втратило хід в Охотському морі

 • 13647 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Судно "Герої Даманського" з вантажем мороженої риби втратило хід в Охотському морі. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах, передає УНН.

"Близько 15:00 по Москві надійшов сигнал від судна "Герої Даманського" з вантажем мороженої риби про втрату ходу в Охотському морі. На борту - 60 членів екіпажу, загрози їм немає", - сказав співрозмовник агентства.

Повідомляється, що інцидент стався в 130 км від селища Октябрське. Зараз судно лягло на дрейф в східному напрямку. Його безпеку забезпечує судно "Хотин", що знаходиться поруч, також на місце направлено рятувальне судно "Сибірський", яке має підійти на наступний день.

Як уточнили ТАСС в пресслужбі Росморрічфлоту, судно намотало сітки на гвинт, але пошкоджень корпусу немає. Метеоумови в районі сприятливі. Забруднення навколишнього середовища відсутнє.

Як повідомляв УНН, раніше в акваторії Баренцева моря затонуло риболовецьке судно "Онега". В результаті події в воді опинилося 19 осіб, двоє з яких врятовано.

Українські Національні Новини

Новини Світу