sud-zminyv-zapobizhnyi-zakhid-romanu-chervinskomu-zastava-u-rozmiri-9-milioniv-hryven

Суд змінив запобіжний захід Роману Червінському: застава у розмірі 9 мільйонів гривень

 • 30402 переглядiв

Роман Червінський, офіцер української розвідки, був звільнений під заставу в 9 мільйонів гривень Кропивницьким апеляційним судом.

Кропивницький апеляційний суд змінив запобіжний захід Роману Червінському, відпустивши розвідника під заставу у розмірі дев'ять мільйонів гривень. Про це повідомив адвокат Романа Червінського Віктор Василюк, передає УНН.

Деталі

Офіцера Сил спецоперацій і колишнього співробітника Головного управління розвідки Романа Червінського відпустили під заставу в розмірі 9 мільйонів гривень.

Героя-розвідника Романа Червінського відпустили під заставу!Нарешті Роман зможе обійняти своїх дітей, маму, дружину, сестру. Дякуємо усім, хто підтримував і наближав цю проміжну перемогу. Але боротьба ще триває

- поінформував адвокат Віктор Василюк.

Нагадаємо

Червінського звинувачують у перевищенні службових повноважень під час спроби переманити на бік України російського пілота разом із його літаком. За твердженнями обвинувачення, його дії призвели до ракетного удару рф по аеродрому "Канатове" в Кіровоградській області.

Річниця удару по аеродрому “Канатове”: чи з’явилися нові деталі у справі про невдалу спробу викрадення літака рф?22.07.23, 21:30 • [views_263325]

Популярні

Новини по темі

У загарбаному Маріуполі прогриміли вибухи

 • 60457 переглядiв

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 72482 переглядiв