ukenru
sud-vidpravyv-pid-vartu-rivnenskoho-deputata-cherez-milionni-nezadeklarovani-aktyvy

Суд відправив під варту рівненського депутата через мільйонні незадекларовані активи

 • 26355 переглядiв

Депутата рівненської обласної ради затримали за недекларування мільйонних статків; він може вийти під заставу в 192 мільйони гривень. У нього вилучили понад 4 мільйони доларів, елітні автомобілі та коштовні речі.

Суд відправив під варту депутата рівненської облради,  який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП "Ліси України", якого було викрито на недеклеруванні статків на мільйони доларів.  Він може вийти з-під варти в разі внесення застави у 192 млн гривень. Про це УНН повідомляє із посиланням на ДБР.

 За матеріалами ДБР, суд відправив під варту депутата Рівненської обласної ради, який є і заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП "Ліси України". Також він за рішенням суду може внести заставу в 192 млн гривень

- йдеться у повідомлені ДБР.

Раніше

Як повідомляв УНН, ДБР викрило депутата на незадекларованих статках на мільйони доларів.  Під час обшуків у нього було виявлено та вилучено понад 4 млн доларів у різній валюті.

Також правоохоронці знайшли три елітні автомобілі "AUDI Q8", "MERCEDES-BENZ GLE 350E", "BMW X5", коштовності та дорогі годинники, зокрема елітної марки Рatek philippe, золоті монети, злитки золота тощо.

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП